AKTUELNO

Nije imao komentar.

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću počela je omiljena emisija svih gledalaca rijalitija "Zadruga 2", "Pretres nedelje sa Milanom".

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je imao potrebu da spomene Pavla Jovanovića i Draganu Mitar. Pritom je spomenuo Maju Marinković koja je provocirala Draganu tokom svađe koja je bila nedavno, pa ju je Pavle branio i pretio Maji uz reči da je potrebno da prestane da spominje dete Dragani. Voditelj je želeo da Pavle konačno prizna svoje emocije prema Dragani.

Bilo je šta je bilo. Ne daj Bože nikad. Sprečio sam kontakt u celoj toj priči. Svi zajedno smo smirili Draganu da ne dođe do haosa. Više priča o tome da imam emocije prema njoj, nema veze sa mozgom - govorio je Pavle, a onda je pričala i Maja:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Počela je svađa između Dragane i mene. Ja nju nisam vređala. Rekla je da sam k*rva. Rekla sam istinu da je ono ispod pokrivača katastrofa i da je ona majka i da sebi ne treba da radi to ovde. Dete joj nisam spomenula, čak sam rekla da je živo i zdravo - rekla je Marinkovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On dečko ima amneziju. Problem je taj što je on od*eban napolju i da je ovde došao da glumi mušku hostesu. Ti si opsednut. Pi*ko paćeniku, ništa ne govori više - komentarisala je Stanija odnos Dragane i Pavla, pa se javila Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovde je brani od svih, prati joj svaki korak. Kad je pušten klip, on je bio presrećan. On nju nesvesno brani, uvlači joj se jer ima nadu da budu zajedno posle rijalitija. Živi u nadi da će biti ponovo zajedno - govorila je Marija Kulić.

Na kraju je ustala Dragana Mitar i rekla šta ima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je meni 20 puta govorila to. Čemu dete da spominje? Ja sam se samo dobro udala i to je to. Moj sponzor je moj muž. Kraj. Pre bih se ja pitala za sebe, da sam na tvom mestu - kratko je rekla Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

'